40-jarig jubileum in Lux

Op maandag 10 december 2012 heeft Amnesty Nijmegen haar jubileum gevierd met een in alle opzichten zeer geslaagde avond in Lux met een mensenrechtenpubquiz, poëzie, film en muziek van Dotan. Vooraf en achteraf hebben we goede publiciteit gekregen in de lokale pers waarvan wij hier ook verslag doen. Voor de deur stond de 'Tolerantiepoort', waarbij ter gelegenheid van ons jubileum door Dick Bos, Ambassadeur van Verdraagzaamheid 2012, uitleg werd gegeven over het hoe en waarom van deze poort.

De avond werd gepresenteerd door Willem Elbers (hieronder) van CIDIN Radboud Universiteit en door Nawal en Laura (hieronder), beiden bestuurslid van de Studentengroep Amnesty Nijmegen. 

presentatoren 

De opening van de avond werd verricht door wethouder Turgay Tankir voor Werk & Inkomen, Openbare Ruimte en Wijken.

De felicitaties aan de groep werden door de Regiocoördinator Karst Vaartjes van Amnesty Noordoostplder, Overijssel en Gelderland overhandigd aan de voorzitter Harry de Ridder.

plechtig

Er zijn in dit verslag met haar subpagina's veel foto's over ons jubileum te vinden, maar nog meer in onze Fotogalerij!


24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form