Geen fysieke Write For Rights

writeforrights2021

De fysieke Write For Rights (voorheen Schrijfmarathon) kon helaas niet doorgaan. Door de QR-codecontroles, de mondkapjesverplichting, maar vooral doordat maar éénderde van alle zitplaatsen tijdens de Write For Rights bezet mochten zijn én uiteraard in het licht van de oplopende coronabesmettingen vonden we een fysieke WfR niet meer verantwoord.

Maar we boden in samenspraak met de Bibliotheek De Mariënburg een mooi alternatief voor wie toch graag wilde schrijven voor de 10 mensenrechtenactivisten in Bezette Palestijnse Gebieden, China, Egypte, Eritrea, Guatemala, Mexico, Nigeria, Oekraïne, Thailand en Wit-Rusland (Belarus) van de Write For Rights:

Je kon vanaf woensdag 1 december gratis een thuisschrijfpakket ophalen bij de informatiebalie van de Openbare Bibliotheek De Mariënburg. Hierin zaten handige materialen om mee te doen zoals voorbeeldbrieven, een schrijfblok, pen en blanco postkaarten!

thuisschrijfpakket2021

En met succes! We hadden 100 thuisschrijfpakketten beschikbaar en die zijn vrijwel allemaal opgehaald. 

Hopelijk kunnen we in 2022 wel weer een fysieke Write For Rights organiseren, en wel op zaterdag 10 december wederom in de Bibliotheek De Mariënburg.

24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form