Kaarten voor minister Grapperhaus

tekenactie01

Afgelopen vrijdag 3 juli hebben wij als activistenteam Nijmegen een kaartenactie voor de #LetstalkaboutYes-campagne gehouden in de bekende Nijmeegse boekenwinkel Dekker van de Vegt. Met deze kaartenactie wilden we minister Grapperhaus aansporen de verkrachtingswet aan te passen door seks zonder instemming in zijn geheel te definiëren als verkrachting. Nu is dat namelijk niet zo opgenomen in deze wet. Vele Nijmegenaren waren het zo te zien met ons eens, want 97 mensen kwamen naar Dekker van de Vegt toe om een kaartje voor minister Grapperhaus te schrijven. Daar zijn we zeer blij mee! We willen iedereen bedanken die hiervoor de moeite heeft genomen.

Kon jij niet komen of heb je totaal gemist dat deze actie er was? Geen zorgen! Het is nog steeds mogelijk om een kaartje te schrijven, online of via de post. Dit doe je hier. Help jij ons mee Grapperhaus van gedachten te veranderen? 

Gaat het helpen? Zie het antwoord van de minister (onderaan).
 

tekenactie02

24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form