Harry en Hélène

interview n1 02

Op 6 maart 2016 zijn Harry (als voorzitter) en Hélène (als persvoorlichter) geïnterviewd door John Coppens van de lokale omroep N1 in zijn show 'Kom d'r uut!'. Tijdens de twee uur hebben ze in vier blokjes gesproken over het werk van Amnesty Nijmegen:

mp3Blok 1 (11 minuten)


Wie zijn Hélène en Harry; wat is hun verbintenis met de stad Nijmegen; hoe werkt Amnesty International; gastlessen door de Scholengroep; wat heeft Amnesty Nijmegen met Dotan te maken?


mp3Blok 2 (14 minuten)


Wat zijn de doelen van Amnesty en hoe probeert ze die te bereiken?; het werk van de Vrouwenrechtengroep; de thema-avond 'Seksuele Vrijheid' op 9 maart n.a.v. Internationale Vrouwendag.

mp3Blok 3 (13 minuten)


Meer over de thema-avond op 9 maart; de begeleiding van mensenrechtenverdedigers die naar Nijmegen komen; het werk van de Steungroep La Luz en van de Steungroep Mensenrechten Pskov; muziek op de website van Amnesty Nijmegen.

mp3Blok 4 (10 minuten)


Hoe is Amnesty Nijmegen georganiseerd?; wat doen de subgroepen en de coördinatoren?; de Schrijfmarathon en Music Meeting; (flex)vrijwilligers gezocht; de collecte; oproep voor mensenrechtenbuddies; het werk van de Ledenraad; de vluchtelingenproblematiek.

Op verzoek hebben ze vier nummers laten draaien: Home (Dotan), Woman (Neneh Cherry), Imagine (John Lennon) en De Vluchteling (Herman van Veen).

interview n1 01

24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form