Amnesty Nijmegen

Lees hier alles over Amnesty Nederland en Amnesty Nijmegen (de werkgroep, de subgroepen, alle contactpersonen,  coördinatoren en flexwerkers). We steunen ook een mensenrechtengroep in Rusland. En wij kunnen nog nieuwe leden gebruiken!

De activiteiten van de Amnestygroep Nijmegen lopen van publieksacties tot gastlessen op scholen. Ook jongeren vinden op deze site veel informatie, bijvoorbeeld voor een werkstuk of spreekbeurt.

Wie uitgekeken is op al die serieuze informatie dagen we uit om op een wat speelsere wijze te laten zien hoeveel ze van de mensen- én kinderrechten weten. Zie daarvoor 'Speel met je rechten'.

Wilt u zelf actief worden in onze werkgroep: meld u aan via 'Vacatures/Talenten gezocht'.

Thuis achter uw pc, met een groep in uw buurt, in uw regio of bij landelijke activiteiten? Er zijn mogelijkheden genoeg om iets te doen! Deze video geeft een indruk waarvoor je je inzet wanneer je actief wordt voor Amnesty:

 

24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form