WhatsAmnesty Nijmegen

whatsamnesty2023

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de acties en activiteiten van Amnesty in Nijmegen? Meld je dan aan voor de Amnesty WhatsApp Service!

Aanmelden WhatsAmnesty

Geïnteresseerd? Meld je nu aan en raak vrijblijvend betrokken bij Amnesty in Nijmegen. Sla 06-13063292 op in je contactenlijst en WhatsApp ‘Amnesty AAN’ om je aan te melden.

Welke berichten ontvang ik?

De berichten die je ontvangt, hebben te maken met Amnesty’s inzet in Nijmegen. Zo laten we je bijvoorbeeld weten wanneer wij bij jou in de buurt actievoeren, wanneer we een evenement, een filmdebat of een schrijfmarathon organiseren, of wanneer we goed nieuws te melden hebben omdat iemand vrijgekomen is. Je ontvangt maximaal twee berichten per maand. Als de activiteit je aanspreekt, kan je ervoor kiezen om mee te doen door een berichtje naar 06-13063292 te sturen. Zo kun je aan Amnesty’s werk bijdragen op de manier die het beste bij je past.

Hoe meld ik mij weer af?

Afmelden kan elk moment. Het enige wat je hoeft te doen is de woorden ‘Amnesty UIT’ naar 06-13063292 te sturen. Dan verwijderen wij je uit de lijst

Wat is het verschil met een WhatsApp-groep?

We maken gebruik van de broadcast list van WhatsApp. Dat betekent dat je alleen onze berichten ziet, en niet die van alle andere mensen in de lijst. Dat is anders dan een WhatsApp groep. Daarnaast werkt het dus ook zo dat als jij zelf een bericht stuurt, alleen de beheerder dit bericht ontvangt.

Hoe zit het met mijn privacy?

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. In ons privacy-beleid staat precies wat jij van ons kunt verwachten en aan welke regels we ons houden. We zullen je contactgegevens alleen opslaan om je berichten te sturen. We zullen je data nooit delen met anderen, of koppelen aan andere databestanden. De berichten die jij ons stuurt, bewaren we maximaal drie maanden.

24 bijzondere momenten uit de geschiedenis van Amnesty Nijmegen

Sociale Media

whats amnesty nijmegen facebook-eigenlogo vrouwenrechtengroep facebook

instagram instagram

Dit zijn wij

amnestynijmegen3

Amnesty International Nijmegen draagt d.m.v. (eigen) acties haar steentje bij aan de bewustwording en de naleving van de mensenrechten in binnen- en buitenland.

Login Form